Logistiek

Logistiek is de leer van het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom vanaf de ontwikkeling en inkoop van een product, via productie en distributie naar de eindafnemer, met als doel om tegen optimale kosten en kapitaalgebruik te voldoen aan de behoeften van de markt.
Een korte definitie van logistiek is “de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen optimale kosten”

Aangezien u te maken heeft met een strakke planning en tegelijkertijd vrijwel zonder eigen voorraad wilt werken moet er een goede communicatie zijn met uw leverancier. Om u tijd en kosten te besparen heeft Technisch bureau Koppe een passend concept gevonden. One-stop-shopping: de optimale combinatie van assortiment en toegevoegde waarde.

Met een breed assortiment producten en gedegen technische kennis staan wij klaar om uw werk uit handen te nemen. Minder leveranciers dus minder kosten luidt het devies.

Voor u betekent One-stop-shopping een optimale prijs/prestatie verhouding bij 1 leverancier.

Technisch bureau Koppe denkt met u mee. Om uw inkoopinspanning te verkleinen en uw kosten te verlagen kunt u uw producten op afroep krijgen. Hiermee voorkomt u misgrijpen en wij stellen u met regelmaat op de hoogte wat er nog voor u klaar ligt. Of het nu gaat om specials of om standaard producten; ons team denkt met u mee en komt met de juiste oplossingen.